A készáruraktár logisztikai folyamatainak bemutatása és a lehetséges problémák optimalizálása a Philips Lighting Hungary Kft.-nál - Keller Kolos
A szakdolgozatomat egy elektronikai eszközök, lámpák összeszerelésével foglalkozó vállalatról írtam. A dolgozatomban írok a tapasztalataimról, az általam nyomon követett problémákról. A feladatom a lehetséges problémák felkutatása, felmérése és prezentálása a menedzsment tagjai számára. Bemutatom a vállalat fejlődését a megalakulásától egészen napjainkig. Röviden ismertetem a jelenleg gyártott lámpákat. Képekkel bemutatom a jelenlegi raktározási rendszert és az anyagmozgató eszközöket. Részletesen szemléltetem a készáru raktárban zajló műveleteket egy folyamatábrán. Pontos méréseimet, kutatásaimat diagramokon keresztül bemutatom, majd javaslatot teszek a megoldásukra.