A FLEX Kft. logisztikai rendszere - Kámán Norman
A dolgozatomban bemutattam a FLEX Kft. logisztikai rendszerét, a beszerzéstől a raktározáson át egészen az értékesítésig. Alapvetően a dolgozatom 4 részre bontható. Az első részben a logisztikát mutattam be, időszerűen a kialakulásával kezdve, majd fogalmát és feladatköreit határoztam meg. Majd következett a fő rész a raktározás, amelyben részletesen bemutattam, a raktározási folyamatokat, azt, hogy a termék a beérkezéstől milyen utat jár be, amíg bekerül a lokációba. Nagy hangsúlyt fektettem a raktárral szemben támasztott alapvető követelményekre, a raktározásra, a tárolásra, valamint az ezzel összefüggő beszerzésre. A továbbiakban a logisztika másik nagyobb tevékenységét fogom prezentálni, az elosztást. Részletesen bemutatom az elosztás különféle stratégiáit és a hozzákapcsolódó kérdéseket, majd egy kis betekintést nyújtok az különböző értékesítési csatornák rendszerébe.