Beszerzési eljárások folyamata az MVM Services Zrt.-nél - Németh Dóra
Dolgozatom célja az volt, hogy bemutassam Magyarország egyik legnagyobb vállalatcsoportját, azon belül az MVM Services Zrt-t, a beszerzést és a beszerzési folyamatokat az említett vállalatra vetítve. Számomra egy nagyon érdekes téma volt, és remélem sokak számára is új információkkal szolgál ez a dolgozat. A beszerzés egy nagyon összetett folyamat, melynek lépései odafigyelést igényelnek. Betekintést nyerhettünk egy több ezer főt alkalmazó cégcsoport folyamatába, az ő általuk használt programokba. Sokak számára ismeretlen az SRM vállalatirányítási szoftver, de remélhetőleg segített ez a bemutatás abban, hogy kicsit érthetőbb legyen mindenki számára a használata, lényege.