A biztosítási szektort övező negatív társadalmi megítélés vizsgálata a magyar lakosság körében - Pál Benjámin
Szakdolgozatom 2 nagyobb részből tevődik össze: Az első rész a választott téma elméleti hátterét taglalja a pénzügyi szolgáltató szektor, a hazai biztosításközvetítő cégek és ügyfél elégedettség működésének, jelentőségének bemutatásán keresztül a vonatkozó szakirodalmak és internetes források áttekintésével. A dolgozat második felében pedig egy online, önkitöltős kérdőív segítségével szerzett primer adatokat fogok felvonultatni, elemezni és összevetni korábbi feltevéseimmel.