A jövő raktározása - Pler Bence
Dolgozatom célja bemutatni, egy Zalaegerszegen működő vállalat jelenlegi raktározását és annak egy jövőbeli fejlesztési lehetőségét. A dolgozat három részből épül fel. Az első részben az alkalmazott alapelveket mutatom be, ilyenek a Lean, a Six Sigma valamint a Folyamatos fejlesztések elve. A második rész tartalmazza a raktár jelenlegi felépítését, az alkalmazott folyamatokat és eszközöket, valamint a veszteségforrásokat is. A harmadik részben kerül bemutatásra az új raktározási rendszer, műszaki adatokkal és kalkulációkkal szemléltetve.