A Tudás és Erőforrás Menedzsment szervezet átalakulásának projektben való támogatása - Fehér Fanni
A dolgozatom címe a Tudás és Erőforrás Menedzsment szervezet átalakulásának projektben való támogatása. Szakdolgozatom célja az egyetemen tanultak hasznosítása a gyakorlatban, a ZalaZONE Innovációs és Képzési Központ átalakítása folyamatának tanulmányozása, támogatása és a jövőt megalapozó képzések erősítése javaslatokkal. Kutatási módszerem a magyar és angol nyelvű szakirodalom szisztematikus összegyűjtése, és a releváns szakirodalom érdemi beépítése a dolgozatomba. Továbbá a munkahelyemen a munkaidőm alatt személyes interjúkat készítettem a projektek mentoraival, a duális hallgatókkal, valamint a ZalaZONE munkatársai által készített prezentációkat tanulmányoztam és feldolgoztam. A Tudás és Erőforrás Menedzsmentből ZalaZONE Innovációs és Képzési Központtá történő átalakítás az egyik legnagyobb eredmény a cég hatékonyságnövelésének szempontjából. Dolgozatomban az átalakítás szükségességét igyekeztem szakmai érvrendszerrel alátámasztani. A szakdolgozatom eredményének tartom, hogy az elméleti alapvetéseket összevetettem a gyakorlati alkalmazhatósággal.