Hozzáadott érték különbözőségen alapuló zalaegerszegi gazdaságfejlesztési koncepció - Simon Dóra
Napjaink egyik legtöbbet emlegetett kifejezései között gyakran szerepel, hogy a magas hozzáadott érték az eredményes gazdasági fejlődés egyik fő hajtóereje. Dolgozatomban a hozzáadott érték nagyságrendjének függvényében a zalaegerszegi gazdaságra vonatkozó fejlesztési lehetőségeket vizsgálom.