Innovációk a számvitel történetében - Baranyai Bianka
Dolgozatunk elkészítése során megpróbáltunk utána járni az évek során milyen változásokat hoztak a könyvelők életében az innovációk, és hogy ezek miben befolyásolták a könyvelők munkáját. Továbbá megpróbáltunk utána járni annak is, hogy milyen kilátások lehetnek a jövőre nézve, vajon minden területen helyettesíthetők lesznek-e ezen szakemberek, vagy a továbbiakban is szükség lesz munkájukra. Megvizsgáltuk azt is, hogy többnyire mely folyamatokat váltott fel a digitális megoldás és melyek azok, amelyekre még nem született más megoldás. Utána kérdeztünk könyvelőknél annak is, hogy ők maguk hogyan élték meg ezt a változást, és hogy mi a véleményük ezekről a fejlesztésekről, valamint, hogy mennyire könnyű tartani a lépést a folyamatos modernizációval.