Rent or buy? Kedvező ár? De milyen áron? - Szőke Beatrix
A dolgozatomban kifejtett fő kérdése az, hogy a területkarbantartáshoz szükséges eszközök megvásárlása a kedvezőbb, vagy a teljes területkarbantartási tevékenység kihelyezése külső vállalkozáshoz, vagyis az outsourcing lehetősége kerül előtérbe. Az ismert „Make or Buy” szemléletet alakítom a jelen esetben releváns „Rent or Buy” kérdéssé.