Hagyományos szerződés modern köntösben - elektronizálás - Kalmár Laura
Dolgozatom célja duális gyakorlati helyemen jelenleg is a fejlesztés szakaszában lévő rendszer logikai tervezésének bemutatása. A zalaegerszegi székhelyű Zalaszám Informatika Kft. kivételes tudásbázissal és közel negyven éves tapasztalatot magának tudó, dinamikusan fejlődő, tőkeerős vállalkozás. „Célja, hogy az informatikai termék-előállítás és szolgáltatások piacán és az információbiztonság területén minden partnere számára folyamatosan kiemelkedő és egyenletes minőséget, magas megbízhatóságot biztosítson.