Fenntarthatósági stratégia kopogtat egy családi vállalkozás ajtaján - Pete Vanda Flóra
Azért, hogy dolgozatom túlmutasson a témában jelenleg feltárt ismereteken, duális partnerhelyem, a zalaegerszegi Road-Piktor forgalomtechnikai Kft tekintetében vizsgálom a fenntartható fejlesztés lehetőségeit és korlátait. Hipotézisem szerint a 3 generációs családi vállalkozás fenntarthatósági szemléletében jelentős pozitív változás történt a generációváltások következtében. Vizsgálom továbbá, hogy jelen helyzetben érték vagy érdek határozza meg a KKV ezirányú befektetéseit illetve beruházásait. Véleményem szerint 2020-ban még csak a menedzsment LOHAS szemléletű magatartása határozza meg a cégnél megfigyelhető fenntartható fejlesztésre tett erőfeszítéseket.