ZalaDRONE innovatív szolgáltatás felforgató és felpörgető ereje - Piskor Klaudia
Kutatásom célja a szolgáltatás innováció életre hívásának segítése a projekt által. Az ehhez vezető úton a dolgozatom első felében kitekintek a főbb piaci tendenciákra, a szolgáltatások szerepére, sajátosságaira, s bemutatom, hogy egy innováció miként jelenhet meg egy szolgáltatás esetében és miként egy technológiai projektben.