A Pannon Fejlesztési Alapítvány kiválósági kultúrájának kialakítása - Molnár Dóra
A dolgozat fő témája tehát az EFQM Modell tanulmányozása, stratégiájának, logikájának és keretrendszerének megismerése, illetve a Pannon Fejlesztési Alapítványra gyakorolt hatásának elemzése. A kutatás a következőkben kitér az EFQM és további minőségfejlesztő modelljeinek feltérképezésére és bemutatására, ezt követően az EFQM 2010 és az EFQM 2020 Modelljének ismertetésére, részletes szemléltetésére a továbbiakban pedig a két modell összevetésére. A kutatás rávilágít az EFQM 2020 Modelljének alkalmazására a szervezet teljesítményére vonatkozóan, majd eredményeinek, illetve fejlesztendő területeinek meghatározására a PFA munkatársai által adott interjú kiértékelésével.