Termék-életciklus, új termék útja az árajánlattól a sorozatgyártás kezdetéig minőségbiztosítási szempontból a Continental Automotive Hungary Kft.-nél - Szalai Krisztina
A félév során számos szakmai megbeszélésen vehettem részt, valamint belső folyamat auditokon, vevői auditon, melyek alkalmával minőségirányítási oldalról vizsgálhattam a különböző termék bevezetési projekt fázisokat. Záró dolgozatom megírásánál vállalati segédletekre, oktatóanyagokra is támaszkodtam, valamint projekt és PPAP minőségirányítási mérnökök segítségére. A Gate (70) Release-t megtartották, a projekt halad tovább, a fő feladat a gépek helyes beállítása, működtetése, az operátorok betanítása, annak érdekében, hogy a következő Gate Release sikeres lehessen. Személyesen csak egy vevőlátogatáson vettem részt, úgy, hogy az előzményeket (belső auditokat) is nyomon követtem [...] Összességében nézve, ezektől a problémáktól eltekintve, a Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi gyára folyamatosan fejlődik, hiszen piacvezető vállalatok közé tartozik az autóiparban. Folyamatos megrendeléseknek köszönhetően napjainkban is van igény a gyárbővítésre, termékek, módszerek fejlesztésére. Vevői többségétől pozitív visszajelzést kap a vállalat, ami a legfontosabb eredmény, ha minőségbiztosításról van szó.