A digitális iker szerepe a járműipari fejlesztések területén - Decsi Péter (XXIII. Energetika-Elektrotechnika – ENELKO és XXXII. Számítástechnika és Oktatás – SzámOkt Multi-konferencia, 2022)
Cikkünkben bemutatunk egy járműdinamikai szimulációk futtatására és különböző tesztesetek virtuális környezetben való tanulmányozására alkalmas rendszert. Saját rendszerünkön bemutatva szemléltetjük néhány vizsgálat elvégzését, amelyekkel betekintést nyerünk a digitális iker koncepció járműipari alkalmazásaiba.