A Pannon Egyetem kooperatív projekt alapú tesztmérnök alapszakának bemutatása - Decsi Péter (Enelko-Számokt., 2023)
A Pannon Egyetem 2022 szeptemberében indította tesztmérnök alapszakát elsőként teljes mértékben kooperatív projekt alapú oktatás formájában. A módszertantól a hallgatók releváns szakmai kompetenciái mellett a munkaerőpiacon elengedhetetlen interperszonális képességek erőteljes fejlődését várjuk. A tanterv és oktatási rendszerünk ennek alárendelve lett felépítve, amely a hallgatók számára erősebb motivációt és a lemorzsolódás csökkenését eredményezi.